Chicago Illinois Fishing Forum, Information & Reports - Reply to Topic
» CLF Sponsors
Thread: Member? Help Plz Reply to Thread
Title:
  
Message:
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Chicago Illinois Fishing Forum, Information & Reports forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:
Insurance
Please select your insurance company (Optional)

Log-in


Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
06-24-2012 12:23 PM
Ed
Re: Member? Help Plz

oops
You should be good now
06-24-2012 11:26 AM
The Bassassin
Re: Member? Help Plz

My status is updated but my permissions are not. Can't access subscriber forums. I just want to post a pic of the hog my buddy caught!
06-21-2012 10:17 AM
ja-knee-sea
Re: Member? Help Plz

And we love you!!!
06-20-2012 09:30 PM
The Bassassin
Re: Member? Help Plz

ok, noticed my subscription was up when I couldn't post pics, and just renewed. I love this site!
05-04-2011 06:27 PM
Ed
Re: Member? Help Plz

bmp
05-04-2011 08:49 AM
Slypike
Re: Member? Help Plz

Thanks Ed; everything seems to be working now.
05-04-2011 06:37 AM
Ed
Re: Subscriber help

The entire subscriber's list didn't get transferred it appears.
I will leave your post up until it is resolved in case other subscriber's experience the same thing.
05-03-2011 10:09 PM
Slypike
Member? Help Plz

Guys,
I went to check when the date I have to resub for this board is because I know I paid last May and it would seem that my permissions are messed up. I have no access to PM's nor to the subscriber forum, even though my membership is good until the 23rd of May. This happened one other time and Ed got it fixed for me. My guess is I didnt get transfered over to the member side when the board changed? *shrug* Can you guys fix this for me and feel free to delete this post when it is fixed.

Thx!

Tommy

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -5. The time now is 04:11 PM.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.